Ολυμπιακός Μαρτίνς: «Θελουμε το γρήγορο γκολ, ο Μπα θα είναι έτοιμος» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Europa League | Ολυμπιακός Μαρτίνς: «Θελουμε το γρήγορο γκολ, ο Μπα θα είναι έτοιμος»

Ολυμπιακός Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος ανέφερε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις ένα 24ωρο πριν την μεγάλη ρεβάνς που έχει ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ για την φάση των «16» του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά, ενώ ανέφερε ότι ο Μπα θα είναι κατά πάσα πιθανότα έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση.Δείτε τις δηλώσεις που έκανε αναλυτικά

Αν έχει κάποιο νέο για τον Μπα και με ποια νοοτροπία θα πάει η ομάδα«Ναι θα είναι έτοιμος ο Μπα. Η νοοτροπία μας είναι η ίδια. Δεν αλλάζει η προσέγγιση. Έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα, αλλά ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανατροπής. Πάμε με πολλή θετική σκέψη, παρ’ όλο που γνωρίζουμε πως το πλεονέκτημα το έχει η Άρσεναλ».

Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αυτό το ματς όσο είναι προπονητής του Ολυμπιακού;
«Όχι, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες. είμαστε πολύ καλα προετοιμασμένοι και ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε καλά σε ψυχολογία και φυσικά κατάσταση, αλλά είμαστε εδώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος για όλα και γι’ αυτό είμαστε εδώ». : Θυμίζω την περσινή ιστορία, που όλος ο κόσμος πίστευε ότι είχαμε αποκλειστεί. Κανείς δεν πίστευε στην ανατροπή στην Αγγλία, αλλά εμείς μέσα μας το πιστεύαμε. Ξέραμε το πως, το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, θέλουμε τρία γκολ, αλλά όλα είναι πιθανά. Αν το πιστεύεις, μπορεί να συμβεί .

Από τους υπόλοιπους τραυματίες, θα ακολουθήσει κάποιος την αποστολή; Και δεύτερον, η ομάδα θα έχει στο μυαλό της αν δεν μπορέσει την πρόκριση, τουλάχιστον να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για το ranking της UEFA;

«Εκτός από τον Μπα, ο Σεμέδο, ο Αβραάμ, ο Χασάν και ο Βαλμπουενά δεν θα έρθουν, αλλά θα έρθει ο Βρουσάι . : Ναι φυσικά, ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικό. Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε τότε θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ».

Τι πιστεύετε ότι πάει στραβά για το ελληνικό αποτέλεσμα και βρισκεται στην 20η θέση και τι πρέπει να αλλάξει;
«Εδώ βρισκόμαστε να μιλήσουμε για το ματς. Και όχι πως πρέπει να δομηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να αλλξουν πραγματα. Μας αφορά η θέση της Ελλάδας, είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν, αλλά θα αναφερθούμε άλλη φορά σε αυτά και όχι σήμερα ».

PLANET SPORTS