Ολυμπιακός Κουντέ: Στην Ελλάδα ο Καμερουνέζος μέσος [vid, pics] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ολυμπιακός Κουντέ: Στην Ελλάδα ο Καμερουνέζος μέσος [vid, pics]

Ο 25χρονος μέσος εμφανίστηκε ευδιάθετος κατά την άφιξή του. Στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού».

Καμερουνέζος στην καταγωγή, αλλά… Άγγλος στο ραντεβού του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα ο Πιέρ Κουντέ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών. Όπως ήταν προγραμματισμένο, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το μεσημέρι με την πτήση του και είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει μερικές ώρες να φτάσει στην Ελλάδα.Παρότι η ώρα ήταν προχωρημένη, ο 25χρονος Αφρικανός μέσος εμφανίστηκε χαρούμενος και ευδιάθετος. Η προοπτική του Ολυμπιακού είναι κάτι που μέτρησε για εκείνον. Όταν δέχθηκε την κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, δεν το σκέφτηκε πολύ. Ήδη βρίσκεται στη χώρα μας, την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις. Εν συνεχεία, θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους». Και θα είναι την Παρασκευή στην πτήση με την οποία ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Μια μεταγραφή που γίνεται γρήγορα. Ο Ολυμπιακός ενισχύει τη μεσαία του γραμμή με έναν ποιοτικό και δυναμικό ποδοσφαιριστή. Ο οποίος, συνάμα, δεν θα αφήσει να φανεί το κενό του Μαντί Καμαρά, στην περίπτωση κατά την οποία ο μέσος από τη Γουινέα πουληθεί. Πόσω δε μάλλον όταν υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό χαφ, με την Νάπολι να έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον.

Παρότι η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ο Πιέρ Κουντέ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ήταν στο αεροδρόμιο. Με τον Καμερουνέζο χαφ, στις πρώτες του δηλώσεις, να επισημαίνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Οποιαδήποτε δήλωση θα την κάνω αύριο μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες».

PLANET SPORTS