Ολυμπιακός: Κάθε πράγμα στον καιρό του… | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euroleague | Ολυμπιακός: Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Γιατί καθυστερεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις!

Η αγωνιστική σεζόν για τον Ολυμπιακό έληξε και φέτος άδοξα από τον Απρίλιο και πλέον η ΚΑΕ στρέφει την προσοχή της στη νέα χρονιά με την ελπίδα ο σύλλογος να επανέλθει εκεί που ανήκει: Στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.Με δεδομένη την αγωνιστική απραξία των Πειραιωτών, τα σενάρια για τα πρόσωπα που θα δούμε τη νέα σεζόν στο λιμάνι, δίνουν και παίρνουν. Τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται είναι πολλά, με κάποια από αυτά να αποτελούν όντως στόχους της ομάδας και κάποια άλλα να είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων που πρέπει να γεμίσουν σελίδες αθλητικών εφημερίδων και site.

Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν με σιγουριά οι φίλοι της ομάδας, είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει χαλάσει καμία μεταγραφή, αφού δεν έχει γίνει καν επίσημα κάποια κρούση σε παίκτη από αυτούς που ενδιαφέρουν. Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή, όμως αυτό δεν ισχύει για τους υπόλοιπους συλλόγους οι οποίοι είτε αγωνίζονται ακόμα στα πρωταθλήματά τους, είτε έχουν ανοιχτές υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Ως εκ τούτου και να ήθελαν οι Πειραιώτες να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα με το ρόστερ της νέας σεζόν, αυτό δε γίνεται αφού θα πρέπει πρώτα οι παίκτες που ενδιαφέρουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την ομάδα κι έπειτα να επιλέξουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν στην καριέρα τους.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει επαφές με κάποιους υποψήφιους στόχους. Ωστόσο, αυτές έχουν παραμείνει σε επίπεδο ενδιαφέροντος και θα συνεχιστούν όταν έρθει η ώρα.

Οι φίλοι της ομάδας πάντως, μπορούν να σημειώσουν κρατήσουν και μια πληροφορία στο πίσω μέρος του μυαλού τους:
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται όντως για τον Αυστραλό σέντερ, Τζοκ Λαντέιλ. Ο Αυστραλός επίσης συγκινείται από το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή που παρουσιάστηκε ως σίγουρη αρχικά κι έπειτα γράφτηκε ότι χάλασε, δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Και αυτό επειδή ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στον Λαντέιλ. Η επιθυμία του να αγωνιστεί στο NBA είναι δεδομένη, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δεχτεί και πρόταση από κάποια ομάδα. Και αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει…

PLANET SPORTS