Ολυμπιακός: Κατέθεσε νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τη Χατζηνικολάου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | A1 Γυναικών | Ολυμπιακός: Κατέθεσε νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τη Χατζηνικολάου

Οι ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ (ΕΣΚΑΝ) για τη λήψη του φακέλου της υπόθεσης Χατζηνικολάου, αφού για να συνεχίσουν τον δικαστικό αγώνα που κάνουν ώστε να δικαιωθούν για τη συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυναικών, είναι απαραίτητος.

Οι ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ (ΕΣΚΑΝ) για τη λήψη του φακέλου της υπόθεσης Χατζηνικολάου, αφού για να συνεχίσουν τον δικαστικό αγώνα που κάνουν ώστε να δικαιωθούν για τη συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυναικών, είναι απαραίτητος.Σύμφωνα με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τον Μάιο ο ΕΟΚΑΝ κατά παράβαση του παγκόσμιου Κώδικα Αντιντόπινγκ αποφάσισε την άρση της ποινής τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί από το CAS κατόπιν προσφυγής της WADA)!

Το έννομο συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την λήψη του φακέλου στηρίζεται στο γεγονός ότι έχει καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και είναι απαραίτητος ο φάκελος για την υποστήριξη της προσφυγής!

Στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται πως η ούτως ή άλλως εκπρόθεσμη έκδοση του δελτίου της αθλήτριας τον Μάιο του 2021 στηρίχτηκε σε αυτήν ακριβώς την παράτυπη απόφαση του ΕΟΚΑΝ (ΕΣΚΑΝ)!

PLANET SPORTS