Χεμπάρ Παζαρτζίκ - Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στη Βουλγαρία | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Βόλεϊ | Χεμπάρ Παζαρτζίκ – Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στη Βουλγαρία

Χεμπάρ Παζαρτζίκ – Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στη Βουλγαρία. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βουλγαρία, ενόψει της «μάχης» με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βουλγαρία από το μεσημέρι της Τρίτης (2/11), ενόψει της πρώτης «μάχης» με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ για τον Γ’ προκριματικό Γύρο του Champions League που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/11) στις 19:00 (COSMOTESPORT 8 HD). Χεμπάρ Παζαρτζίκ – Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στη Βουλγαρία.Χεμπάρ Παζαρτζίκ – Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στη Βουλγαρία

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη μετά το «τρίποντο» στη Σύρο κόντρα στο Φοίνικα ταξίδεψε για τη Βουλγαρία με στόχο να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.  Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χεμπάρ Παζαρτζίκ που θα του δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 στο Ρέντη.

Χεμπάρ Παζαρτζίκ – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του προπονητή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το απαιτητικό πρόγραμμα με τους κρίσιμους αγώνες και τα ταξίδια συνεχίζεται για την ομάδα μας η οποία μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά σε αυτά τα δεδομένα. Το πρόσωπο που έχει δείξει μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία αλλά και των υπόλοιπων που ακολουθούν. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως είναι μέσα στις δυνατότητες μας να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα και να φτάσουμε πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

PLANET SPORTS