Ολυμπιακός: Φεύγει ο Σκουμπάκης, έρχεται ο Γούβης! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Ολυμπιακός: Φεύγει ο Σκουμπάκης, έρχεται ο Γούβης!

Αντίθετη διαδρομή αναμένεται να κάνουν σύντομα οι πολίστες του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, Δημήτρης Σκουμπάκης και Κωνσταντίνος Γούβης!

Αντίθετη διαδρομή αναμένεται να κάνουν σύντομα οι πολίστες του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, Δημήτρης Σκουμπάκης και Κωνσταντίνος Γούβης!Οι δύο Έλληνες αθλητές αναμένεται να αλλάξουν στρατόπεδα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει προχωρήσει σε πολύ δυνατές μεταγραφές, θέλοντας να φτιάξει μια ομάδα που θα «βυθίσει» την Ευρώπη!

Σε αυτά τα πλαίσια έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Φιλίποβιτς, Μπούσλιε και Ράντοβιτς, ενώ σύντομα αναμένονται και νέα για τον Μπίγιατς που τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δημήτρης Σκουμπάκης θα είχε ακόμα πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, γεγονός που έκανε τον Έλληνα αθλητή να ψαχτεί στο εξωτερικό. Ο Σκουμπάκης ήξερε ότι με τον Μπούσλιε μπροστά του, τα λεπτά συμμετοχής του θα ήταν λίγα και θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε δεύτερες σκέψεις.

ωστόσο η πρόταση δεν ήρθε, η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και κατάφερε να τον δελεάσει, αφού στο ΝΟΒ ο Σκουμπάκης θα έχει μεγάλο ρόλο.

Αντίθετα, ο Γούβης ο οποίος φέτος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας. Ο πρώην πλέον παίκτης της Βουλιαγμένης άρπαξε την ευκαιρία να αγωνιστεί με το ερυθρόλευκο σκουφάκι και να διεκδικήσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι ο Ολυμπιακός κάλυψε άμεσα το κενό που παραλίγο να δημιουργηθεί στην άμυνα με τη φυγή του Σκουμπάκη ο οποίος αν και προτίμησε την προοπτική της εξέλιξής του – και σωστά έκανε- πήγε σε μια ομάδα με μικρότερους στόχους.

PLANET SPORTS