Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση για Καμαρά | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση για Καμαρά

Μεγάλες πιθανότητες υπάρχουν να πωληθεί ο Μαντι Καμαρά.

Ο Μαντί Καμαρά αυξάνει διαρκώς τις μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με τις εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο μέσος από τη Γουινέα και φέτος ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Πειραιά και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.Σύμφωνα πάντα με το «ΦΩΣ» τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να έρθει μια επίσημη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για την αγορά του μέσου από τη Γουινέα. Η ομάδα, που αναμένεται να κάνει την πρόταση, προέρχεται από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ομάδες τόσο από την Ισπανία όσο και από την Αγγλία είναι διατεθειμένες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν τον άσο του Ολυμπιακού. Μία από αυτές, είναι και η Σεβίλλη, που για την ώρα δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, δεν… καίγονται να πουλήσουν τον 24άχρονο μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2024. Ακόμα πάντως κι αν έρθει κάποια πρόταση οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ζητήσουν μικρότερο ποσό από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

PLANET SPORTS