Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός Τόκιο οι αθλητές του σκιφ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες | Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός Τόκιο οι αθλητές του σκιφ

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες αθλητές.

Στην 6η και τελευταία θέση της 2ης ημιτελικής σειράς του διπλού σκιφ τερμάτισαν οι Γιάννης Καλανδαρίδης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου στη Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης και έμειναν εκτός τροχιάς πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτοι κάθε μίας εκ των δύο ημιτελικών σειρών. Οι Έλληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης. 

Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ, οι Γιάννης Καλανδαρίδης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερμάτισαν σε 06:51.03. Από τη δεύτερη ημιτελική σειρά την πρόκριση για τον τελικό του διπλού σκιφ εξασφάλισαν η πρώτη Ρωσία (Ίλβα Κοντράτβεφ/Αντρέι Ποτάπκιν) με χρόνο 06:33.39, η δεύτερη Αυστραλία (Κάμπελ Γουάτς, Ντέιβιντ Γουάτς) με χρόνο 06:34.19 και η τρίτη Ιταλία (Λούκα Τσιουμέντο, Νικολό Καρούτσι) με χρόνο 6:36.21.

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο θα έχουν και τα τρία πρώτα πληρώματα της 1ης ημιτελικής σειράς του διπλού σκιφ, δηλαδή οι πρώτοι Τσέχοι Γιακούμπ Ποντραζίλ/Γιαν Τσιντσιμπούχ με χρόνο 06:34.36, οι δεύτεροι Σέρβοι Αλεξάνταρ Μπέντικ, Βίκτορ Πίβατς που τερμάτισαν σε 06:35.56 και οι τρίτοι Ισπανοί Ροντρίγκο Κόντε Ρομέρο/Αλέιξ Γκαρθία Πουχολάρ, που πέρασαν τη γραμμή του φίνις σε 06:37.56.

PLANET SPORTS