Οδηγός κλείνει ράμπα αναπήρων και βρίζει δημοσιογράφο [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Οδηγός κλείνει ράμπα αναπήρων και βρίζει δημοσιογράφο [vid]

Οδηγός κλείνει ράμπα αναπήρων σε ζωντανή μετάδοση και ζητά τα ρέστα από τον δημοσιογράφο. Είπε πως έκαναν το λάθος να τον πιάσουν στα πράσα.

Σημαντικός αριθμός πολιτών καθιστά σε καθημερινή βάση δύσκολη την καθημερινότητα των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες. Έναν οδηγό από αυτούς κατέγραψε σε ρεπορτάζ η κάμερα του ΣΚΑΪ. Ο οδηγός ο οποίος όχι μόνο δεν ζητεί συγγνώμη για την πράξη του, αλλά απευθύνεται και με ανεπίτρεπτες εκφράσεις. Τόσο στον άντρα με κινητικές δυσκολίες όσο και στη δημοσιογράφο.Τι συνέβη

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr., η δημοσιογράφος, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, ακολούθησε έναν άντρα που είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο. Και δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, καθώς ένας οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στον πεζοδρόμιο. Με αποτέλεσμα να κλείσει τη μπάρα αναπήρων και να μην είναι δυνατή η διέλευση του αναπηρικού αμαξιδίου. Όταν ο άντρας εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα, αφού είχε ολοκληρώσει τη δουλειά του, ανενόχλητος, εκνευρίστηκε. Αντί λοιπόν να ζητήσει ταπεινή συγγνώμη από τον συμπολίτη του για το γεγονός οτι εμπόδιζε την κίνησή του, είπε: «Δεν άργησα, ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν πέντε λεπτά, απάντησε:

«Ήταν πέντε λεπτά. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καβγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά» και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα στη συνέχεια έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο έβρισε εκνευρισμένος, και αποχώρησε.

 

PLANET SPORTS