Ο Κούμαν απάντησε... στη Ρεάλ για τα παράπονα για τη διαιτησία | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Ο Κούμαν απάντησε… στη Ρεάλ για τα παράπονα για τη διαιτησία

Ο Κούμαν σχολίασε τα παράπονα της Ρεάλ για τη διαιτησία του ματς με τη Σεβίλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τη Σεβίλη. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τόνισε ότι είναι πρόβλημα της «Βασίλισσας» αν έχει θέματα με τους διαιτητές.Αναλυτικά:

«Είδα τα πρώτα 20 λεπτά από το Ρεάλ – Σεβίλλη, έπειτα το άλλαξα και έβαλα να παρακολουθήσω το Γιουβέντους – Μίλαν επειδή μου δημιουργούσε άγχος. Προτίμησα να δω άλλο παιχνίδι που δεν με ενδιέφερε άμεσα το αποτέλεσμα και ύστερα να μάθω το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει για τους διαιτητές, είμαι εγώ, που είπα ήδη αυτό που σκεφτόμουν (σ.σ. τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές εκτός πάγκων για δηλώσεις του κατά της διαιτησίας). Εάν στην Ρέαλ αισθάνονται αδικημένοι, είναι δικό τους πρόβλημα.

Είναι ξεκάθαρο πως η Ατλέτικο έχει το πλεονέκτημα με δύο πόντους περισσότερους αλλά εμείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους άλλους αλλά εμάς. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι στα χέρια μας, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη».

PLANET SPORTS