Ντούσκος: Τέλος από τον ΝΟ Ιωαννίνων | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Άλλα ΣΠΟΡ | Ντούσκος: Τέλος από τον ΝΟ Ιωαννίνων

Ο Στέφανος Ντούσκος ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΝΟ Ιωαννίνων, κάτι που έγινε δεκτό.

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΝΟ Ιωαννίνων και ο σύλλογος έκανε δεκτό το αίτημά του. Ντούσκος: Τέλος από τον ΝΟ Ιωαννίνων.Ντούσκος: Τέλος από τον ΝΟ Ιωαννίνων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων μετά από αίτημα του ίδιου, ενέκρινε τη μετεγγραφή του αθλητή του Στέφανου Ντούσκου. Το Δ.Σ. εύχεται στον Στέφανο, ο οποίος έκανε στον Ν.Ο.Ι. τα πρώτα του βήματα όσον αφορά στο άθλημα της κωπηλασίας, ανδρώθηκε και έφτασε στις παγκόσμιες και Ολυμπιακές επιτυχίες, καλή συνέχεια στην αθλητική του διαδρομή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΝΟ Ιωαννίνων.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια… δεν το πιστεύω! Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ένιωθα πολύ καλά στην κούρσα. Ο προπονητής μου είπε πως θα είμαι μέσα στα μετάλλια, πριν πάρω θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Έκανα μια αλλαγή μέσα στην κούρσα, στα 1.000 μέτρα και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη.

Στα 100 τελευταία μέτρα, είπα… δεν το χάνω! Για όλους αυτούς που με βλέπουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ τους γονείς μου, την κοπέλα μου, τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, όλους τους ανθρώπους στην Ομοσπονδία και την εθνική, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και έφτασα εδώ που έφτασα, τον γιατρό μου και γιατρό της εθνικής Γιάννη Χρηστογιάννη και τον χορηγό μου,» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

PLANET SPORTS