Ντέιβιντ Μπρουκς - Aποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | Premier League | Ντέιβιντ Μπρουκς – Aποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, ένα είδος καρκίνου σε δεύτερο στάδιο και ξεκινάει θεραπείες.

Ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρουκς της Μπόρνμουθ, διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Μπόρνμουθ, αγωνίστηκε στο Euro 2020 και ήταν βασικός έως τώρα στην πρωτοπόρο της Championship Μπόρνμουθ. Ο ίδιος  αποκάλυψε την προσωπική του μάχη που έχει μπροστά του. Με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Instagram, ευχαρίστησε τους γιατρούς της Εθνικής Ουαλίας και της Μπόρνμουθ που διέγνωσαν τον καρκίνο. Ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα του.Ο Ντέιβιντ Μπρουκς δήλωσε

«Αυτό είναι ένα δύσκολο μήνυμα που πρέπει να γράψω. Διαγνώστηκα με λέμφωμα Hodgkin στο δεύτερο στάδιο. Θα ξεκινήσω ένα κύκλο θεραπειών την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για ένα σοκ για μένα και την οικογένεια μου. Η διάγνωση είναι θετική και είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλά. Θα είμαι έτοιμος να παίξω ξανά το συντομότερο δυνατό.

Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μου στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό το οποίο φροντίζει για τη νοσηλεία μου για τον επαγγελματισμό τους, τη ζεστασιά τους και την υπομονή τους αυτή την περίοδο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό στην ομοσπονδία της Ουαλίας. Χωρίς τη γρήγορη αντίδραση του ιατρικού τιμ πιθανότατα να μην είχαμε εντοπίσει την ασθένεια.

Ακόμα θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη Μπόρνμουθ για την υποστήριξη τους και τη βοήθεια τους όλες τις προηγούμενες μέρες. Παρότι εκτιμώ πως θα υπάρξει ενδιαφέρον και προσοχή από τα Μ.Μ.Ε. θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μου τους επόμενους μήνες και εγώ ο ίδιος θα ενημερώνω για την πρόοδο της υγείας μου όταν έχω αυτή τη δυνατότητα.

Εν τω μεταξύ, θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα μηνύματα συμπαράστασης, σημαίνουν πολλά για μένα και θα σημαίνουν και τους μήνες που έρχονται. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ και να παίξω το άθλημα που αγαπώ σύντομα», έγραψε στο συγκινητικό μήνυμά του ο 24χρονος Μπρουκς.

PLANET SPORTS