Νιόπλιας: «Έχασα τον ύπνο μου 2,5 μήνες, αλλά καταφέραμε και σωθήκαμε» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Νιόπλιας: «Έχασα τον ύπνο μου 2,5 μήνες, αλλά καταφέραμε και σωθήκαμε»

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε τις δυσκολίες που συνάντησε όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο των Κρητικών.

Δηλώσεις για τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στην Λαμία έκανε ο προπονητής της Κρητικής ομάδας Νίκοας Νιόπλιας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως πέρασε αρκετά δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά ευτυχώς για εκείνο οι παίκτες κατάφεραν να δείξουν την ποιότητα τους και να πάρουν τις νίκες που χρειαζόταν προκειμένου να σώσουν την κατηγορία.Αναλυτικά:

«2,5 μήνες έχασα τον ύπνο μου. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Με ακούσανε και με πιστέψανε. Είχαμε πολλά προβλήματα, που δεν φαίνονται. Τώρα θα χαρούμε. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Στριμωχτήκαμε άγρια. Ας γίνει το πάθημα, μάθημα. Δεν το αξίζαμε βάσει υλικού. Είχαμε πολλά προβλήματα. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι με χρειάστηκε η ομάδα της καρδιάς μου και το έκανα μέσα απο την ψυχή μου. Ηταν αγχωτικά και δύσκολα παιχνίδια. Συνάντησα πολλά προβλήματα, αλλά έχω την εμπειρία. Μπορέσαμε να βγούμε αλώβητοι. Παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε δίκαια. Το αξίζει αυτή η ομάδα, να είναι στην Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα ο Νιόπλιας έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον πρώην προπονητή της ομάδας Γιώργο Σίμο για τον οποίο ανέφερε:

«Είχαμε έναν προπονητή που είναι από τα καλύτερα παιδιά που βρίσκονται στον χώρο μας, καλός προπονητής, αλλά έχει απειρία. Γράφτηκε ιστορία ότι μετά τον Γκέραρντ, ο Σίμος έβγαλε Ευρώπη τον ΟΦΗ, είναι φίλος μου και χάρηκα για αυτόν. Δεν ξέρω για την συνέχεια».

PLANET SPORTS