Νίνης Παναθηναϊκός: Ξεχωριστό αφιέρωμα των «πράσινων» στον ποδοσφαιριστή του Βόλου [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Νίνης Παναθηναϊκός: Ξεχωριστό αφιέρωμα των «πράσινων» στον ποδοσφαιριστή του Βόλου [vid]

Νίνης Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» στην επίσημη ιστοσελίδα του, έκανε ένα μικρό αφιέρωμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο Σωτήρης Νίνης έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος-πλέον-ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το «τριφύλλι» έχει σήμερα(3/04) τα γενέθλια του, με την επίσημη σελίδα της ομάδας να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα για ένα «μεγάλο» ταλέντο που πέρασε από τον σύλλογο.«Η 3η Απριλίου είναι μια ακόμα ημερομηνία όπου έχουν τα γενέθλια τους αρκετές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο. Αναλυτικότερα τα 31α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο «ελ Νίνιο» έπαιξε στη πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών και έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε ντέρμπι ενώ ήταν και ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τη πράσινη εξέδρα την οποία λάτρεψε και τον λάτρεψε.» ήταν τα λόγια των «πράσινων» οι οποίοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν κατά μια ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή των προηγούμενων χρόνων για την ομάδα.

Άλλωστε ο Νίνης ήταν ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες για την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος της ομάδας το 2010, ενώ με την «πράσινη» φανέλα μέτρησε περισσότερες από 170 συμμετοχές με 17 γκολ και 28 ασίστ για όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίνης από τον Παναθηναϊκό έχει κάνει δυο περάσματα, το 2006 ως το 2012, και το 2014 ως το 2016.

 

PLANET SPORTS