Νίκος Παππάς: Στην Ζιελόνα Γκόρα και με τη… βούλα [pic] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Διεθνή | Νίκος Παππάς: Στην Ζιελόνα Γκόρα και με τη… βούλα [pic]

Νίκος Παππάς: Παίκτης της Ζιελόνα Γκόρα είναι και επίσημα ο Νίκος Παππάς.

Παίκτης της Ζιελόνα Γκόρα είναι και επίσημα ο Νίκος Παππάς.Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είναι ανενεργός από το περασμένο καλοκαίρι όταν έληξε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και το πολύ σύντομο πέρασμα του από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν στην Πολωνική ομάδα.

Η πολωνική ομάδα μετά την αποχώρηση του Ίφε Λούντμπεργκ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έριξε ματιές στην αγορά ώστε να αποκτήσει έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Παππά.

«Από τη στιγμή που χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη (σ.σ. Λούντμπεργκ), καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκτήσουμε αθλητές που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι μας», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας.

Αυτή είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που ο Έλληνας γκαρντ θα αγωνιστεί εκτός συνόρων – αν δεν υπολογίσουμε το πολύ μικρό του πέρασμα από την Χάποελ – καθώς είχε βρεθεί την τριετία 2008-11 στην Μπλμπάο υπό τις οδηγίες τότε του Φώτη Κατσικάρη.

 

PLANET SPORTS