Μπουτσικάρης: «Μεγάλο βήμα για κόσμο στα γήπεδα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Μπουτσικάρης: «Μεγάλο βήμα για κόσμο στα γήπεδα»

Θετικά είδαν στη Super League τη συνάντηση με Αυγενάκη-Χαρδαλιά, για το σχέδιο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το σχέδιό της για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα παρουσίασε η  Super League και αναμένει την απάντηση της κυβέρνησης.Σήμερα (14/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκο Χαρδαλιά και ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική αντιμετώπιση του σχεδίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, ως Super League, που το συγκεκριμένο και ουσιαστικό πλαίσιο προτάσεων και ο σχεδιασμός που παρουσιάσαμε σήμερα για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, αντιμετωπίστηκε τόσο θετικά από τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αρωγή και την προσπάθειά τους.

Η σημερινή παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου της Super League είναι απότοκο των συναντήσεων που είχαμε με τους κ. Χαρδαλιά και κ. Αυγενάκη το προηγούμενο διάστημα, οι οποίοι με εποικοδομητικό τρόπο συντέλεσαν ώστε να έχουμε σήμερα αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Η Super League, από την πρώτη στιγμή, με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, μέσω της ομάδας εργασίας που ασχολήθηκε καθημερινά με το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων, σε συνέχεια ομόφωνων αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, συνέταξε ένα αναλυτικό σχέδιο, το οποίο αξιοποίησε τόσο τη διεθνή εμπειρία, όσο και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την επιτυχημένη διοργάνωση των play off και των play out, όσο και κατά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η Super League είχε πει ότι “ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δε μπορεί να υπάρξει”. Σήμερα έγινε ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά σε στενή και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους εξειδικευμένους επιστήμονες που απαρτίζουν τις επιτροπές Εμπειρογνωμόνων της Πολιτείας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή βήμα-βήμα, μέχρι να ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες όλων μας, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στα όσα προβλέπονται στα Πρωτόκολλα και με πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη της Υγείας όλων».

PLANET SPORTS