Μπουρουτζίκας: «Ο Παρράς μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Μπουρουτζίκας: «Ο Παρράς μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής φυσικής κατάστασης για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, ο οποίος εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ως προπονητής φυσικής κατάστασης μίλησε στην εφημερίδα Livesport αναφορικά με την τελευταία χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ τον Αλέξανδρο Παρρά. Άλλωστε ο Μπουρουτζίκας τη φετινή περίοδο βρέθηκε στο τεχνικό τιμ του Παναιτωλικού, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον νεαρό Έλληνα μπακ.Αναλυτικά:

«Πραγματικά αξίζει αυτό το παιδί να το προσέξουνε στην ΑΕΚ, γιατί έχει πάρα πολλά καλά στοιχεία σαν αριστερό μπακ.

Είναι ένα από τα ταλέντα που ειλικρινά με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να ξαναθυμηθούμε στην ΑΕΚ τον Μπορμπόκη και τον Κασάπη… Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πραγματικά το πιστεύω ότι έχει τεράστια προσόντα ο Παρράς.

Είναι ένα πολύ εξελίξιμο παιδί. Γρήγορος, ξέρει μπάλα, έχει όλα τα στοιχεία να κάνει καριέρα. Πρέπει να στηριχτεί. Να καθίσει ένα εξάμηνο να τον δούνε στην πρώτη ομάδα και θα κάνει την έκπληξη. Θα είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ. Είναι ένα επιθετικό μπακ. Με καλή τεχνική, άριστες σέντρες, που πατάει περιοχή. Επίσης είναι ένα έξυπνο παιδί που έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα».

Όσο για τη φυσική του κατάσταση, δεδομένου πως τον τελευταίο χρόνο δεν έπαιξε αρκετά, ο πολύπειρος προπονητής μας ξεκαθάρισε: «Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Παρότι δεν έπαιζε τον προσέξαμε πάρα πολύ αυτή τη χρονιά, όλοι μας στο προπονητικό τιμ του Παναιτωλικού».

PLANET SPORTS