Μπέιλ Εθνική Ουαλίας: «Δεν μας ενδιαφέρει που μας θεωρούν αουτσάιντερ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euro2021 | Μπέιλ Εθνική Ουαλίας: «Δεν μας ενδιαφέρει που μας θεωρούν αουτσάιντερ»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ στον πρώτο όμιλο του Euro, καθώς όλα κρίνονται στο γήπεδο.

Η Εθνική Ουαλίας συμμετέχει σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο στο Εuro, καθώς συμμετέχουν εκτός από αυτή, η Ιταλία, η Τουρκία και η Ελβετία. Πάντως οι ισχυροί αντίπαλοι των Ουαλών δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν ασχολείται με το αν την χρίζουν φαβορί ή αουτσάιντερ.Αναλυτικά:

“Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ, είναι δύσκολο να υποδείξεις ένα φαβορί αν και όλοι γνωρίζουν την αξία και το πρεστίζ της Ιταλίας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει εάν μας θεωρούν αουτσάιντερ σε σχέση με τις άλλες ομάδες του ομίλου, στο τέλος η κάθε ομάδα μιλάει στον αγωνιστικό χώρο. Και εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων”

Μάλιστα, ο Μπέιλ αποκάλυψε ότι οι προσδοκίες της ομάδας του είναι οι ίδιες όπως και πριν πέντε χρόνια, όταν είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

“Οι προσδοκίες μας είναι αντίστοιχες με αυτές που είχαμε πριν από πέντε χρόνια, όπου σκεφτόμασταν κάθε ματς ξεχωριστά. Υπάρχει ένα ωραίο μείγμα από έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Η δύναμή μας είναι ότι είμαστε απρόβλεπτοι και έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε σχηματισμό ακόμα και κατά τη διάρκεια του ματς. Το γεγονός πως είμαι αρχηγός, είναι μεγάλη τιμή για μένα”, ανέφερε ο Μπέιλ. 

 

PLANET SPORTS