Μπαρτζώκας - «Θέλουμε ισονομία στο νέο πρωτάθλημα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Μπαρτζώκας – «Θέλουμε ισονομία στο νέο πρωτάθλημα»

Την ελπίδα ότι θα υπάρξει ισονομία στο νέο πρωτάθλημα, εξέφρασε στις δηλώσεις του στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της παρουσίασης της φανέλας της ομάδας, πραγματοποίησε δηλώσεις. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως το νέο πρωτάθλημα, υπάρχει η πίστη ότι θα διακρίνεται από ισονομία.Ακόμα, τόνισε ότι η Ευρωλίγκα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον πλανήτη. Όπως είπε, οι «Ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να κάνουν μια πολύ καλή σεζόν κι εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες μαθαίνουν ακόμα πώς να παίζουν μέσα από τα φιλικά και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το ρόστερ που έχεις. Εγώ θέλω να υπάρχει πάθος και μια συλλογική ευθύνη για το πώς παίζουμε. Πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απόλυτα ομαδικό άθλημα. Αν πας σε ατομικό παιχνίδι, συνήθως αποτυγχάνεις.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφουμε στην Stoiximan Basket League. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα, ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου είναι το πιο ανταγωνιστικό στον πλανήτη. Το γεγονός ότι μπαίνουν στα playoffs μόνο οκτώ ομάδες από τις 18, μπορεί εύκολα να βαφτίσει μια καλή πορεία αποτυχημένη. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα και λίγη τύχη.

Οι εμφανίσεις είναι πολύ ωραίες και οι τρεις. Η αλήθεια είναι πως έχω μία προτίμηση στην κλασική ερυθρόλευκη αφού με αυτή έχει συνδυαστεί ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια. Μου αρέσει όμως και η λευκή, αλλά κι η τρίτη που έχει τη μαύρη ρίγα. Μου θυμίζει την παλιά ομάδα με Γιατζόγλου και Καστρινάκη που έπαιζαν με μία παρόμοια και τη θυμάμαι καλά από τότε».

PLANET SPORTS