Μπαρτσελόνα - Φαβορί για τον πάγκο ο Μαρτίνεθ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | La Liga | Μπαρτσελόνα – Φαβορί για τον πάγκο ο Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φέρεται πως είναι το φαβορί για την ανάληψη του πάγκου της Μπαρτσελόνα. Αν αναλάβει θα πληρώσουν αποζημίωση στο Βέλγιο

Οι συνεχόμενες γκέλες της Μπαρτσελόνα στην La Liga έχουν βάλει τον Ρόναλντ Κούμαν με την πλάτη στον τοίχο και οι πιθανότητες του να αποχωρήσει από τους «Μπλαουγκράνα» είναι αυξημένες.Το όνομα του προπονητή της εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ψηλά στην λίστα των υποψηφίων.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ο Κούμαν αποχωρήσει. Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον Ολλανδό τεχνικό δεν απάντησε.

Αν ο Ζοάν Λαπόρτα αποφασίσει να απολύσει τον Ρόναλντ Κούμαν και προχωρήσει στην πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην περίπτωση του Ρόναλντ Κούμαν. Είχε πληρώσει ρήτρα που ανέρχεται στα  έξι εκατομμύρια ευρώ για να φύγει από την εθνική Ολλανδίας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του. Αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 6 εκατομμύρια ευρώ.

PLANET SPORTS