Μπακογιάννης - «Θέμα χρόνου να δείτε τις πρώτες μπουλντόζες»

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Μπακογιάννης – «Θέμα χρόνου να δείτε τις πρώτες μπουλντόζες»

Ο δήμαρχος Δήμου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό.

Την είδηση έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή που παραχώρησε. Εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη «θα θέσει τα θεμέλια του Παναθηναϊκού στον 21ο αιώνα».Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις πτυχές της διπλής ανάπλασης. Το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο που θα επεκτείνει την Αθήνα, θα αναβαθμίσει μια υποβαθμισμένη περιοχή μόλις δύο χιλιόμετρα από την πλατεία Ομονοίας και θα προσφέρει επιτέλους στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ένα σύγχρονο γήπεδο και πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων εκτίμησε ότι εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι δεσμεύονται απόλυτα. Εφόσον έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση, το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί το 2024 – 2025.

«Όλοι μαζί προχωρούμε βάσει του σχεδιασμού μας. Νομίζω ότι είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να δείτε και τις πρώτες μπουλντόζες» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.

PLANET SPORTS