Μπάγερν - Τρινκέρι: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Euroleague | Μπάγερν – Τρινκέρι: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος»

Ο Αντρέα Τρινκέρι παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Μπάγερν και απέδωσε την νίκη στην πίστη των παικτών του.

Μπάγερν Τρινκέρι. Η Μπάγερν «έκλεψε» το παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Τρινκέρι να χαρακτηρίζει την νίκη της ομάδας του ζωτικής σημασίας. Ο τεχνικός των Βαυαρών παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τριφυλλιού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και απέδωσε το αποτέλεσμα στην πίστη των παικτών του.Αναλυτικά:

«Κάποιες φορές όταν παίζεις άσχημα αλλά έχεις πίστη, ανεβαίνεις και επιμένεις, είσαι σε θέση να νικήσεις. Για πολλά λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς και είχε περισσότερη ενέργεια. Εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση.

Μπορέσαμε πάντως να φτάσουμε στο καλύτερό μας σημείο στην τελευταία περίοδο. Με βάση το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει, είμαστε σε καλό σημείο. Πήραμε μια νίκη ζωτικής σημασίας. Αν χάναμε θα πηγαίναμε πίσω, θα πλησιάζαμε τα χαμηλά στρώματα. Η αυριανή μέρα περιέχει ρεπό ύστερα από καιρό. Ας δούμε τι θα ακολουθήσει».

PLANET SPORTS