Μπάγερν Μονάχου - Με μυοκαρδίτιδα διαγνώσθηκε ο Ντέιβις | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Bundesliga | Μπάγερν Μονάχου – Με μυοκαρδίτιδα διαγνώσθηκε ο Ντέιβις

Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα και συνεπώς θα μείνει εκτός επ’ αόριστον.

Ένα πολύ λυπηρό γεγονός έγινε γνωστό σήμερα. Ο Αλφόνσο Ντέιβις για έναν προλήπτικό έλεγχο και τελικά διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός.Αυτή τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της ομάδας, ο προπονητής του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι παρότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό, ο νεαρός φουλ μπακ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο για την υγεία του Καναδού αριστερού οπισθοφύλακα.

«Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν θα επιστρέψει ούτε για το παιχνίδι της Κολωνίας ούτε μετά από αυτό. Το γεγονός είναι ότι χθες στη μετέπειτα εξέταση που κάνουμε με κάθε παίκτη που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, βρήκαμε σημάδια ήπιας μυοκαρδίτιδας.

Δεν θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες γιατί πρέπει φυσικά να επουλωθεί πλήρως. Η μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο δραματική από τον υπέρηχο. Η θεραπεία απαιτεί χρόνο. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν για πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός τον Βαυαρών.

PLANET SPORTS