Μόνο ηλεκτρικά θα είναι τα Peugeot Rifter και Traveller | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Δημήτρης Μπαλής | Μόνο ηλεκτρικά θα είναι τα Peugeot Rifter και Traveller

Το e-Rifter και το e-Traveller ήδη βρίσκονται στην αγορά, παράλληλα με τις συμβατικές εκδόσεις, ωστόσο η Peugeot ανακοίνωσε ότι από φέτος, το 2022, θα πουλά μόνο τις ηλεκτρικές εκδόσεις των MPV, πολυμορφικών της μοντέλων, καθώς σταμάτησε την παραγωγή των εκδόσεων βενζίνης και ντίζελ των Traveler και Rifter. Βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2 (Efficient Modular Platform 2) […]

Το e-Rifter και το e-Traveller ήδη βρίσκονται στην αγορά, παράλληλα με τις συμβατικές εκδόσεις, ωστόσο η Peugeot ανακοίνωσε ότι από φέτος, το 2022, θα πουλά μόνο τις ηλεκτρικές εκδόσεις των MPV, πολυμορφικών της μοντέλων, καθώς σταμάτησε την παραγωγή των εκδόσεων βενζίνης και ντίζελ των Traveler και Rifter.Βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2 (Efficient Modular Platform 2) της Peugeot, το e-Rifter διατίθεται ως πενταθέσιο και ως επταθέσιο. Τροφοδοτούμενο από έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 hp) και μια μπαταρία 50 kWh, μπορεί να διανύσει έως και 320 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Με δυνατότητα ταχείας φόρτισης έως και 100 kW, η φόρτιση στο 0-80% διαρκεί μόλις 30 λεπτά.

Το e-Traveller διατίθεται τόσο σε στάνταρ όσο και σε μακρύ αμάξωμα, ενώ και οι δύο εκδόσεις μπορούν να μεταφέρουν έως και οκτώ επιβάτες. Οι μακριές εκδόσεις συνδυάζουν μακρύ μεταξόνιο με μακριά πίσω προεξοχή, για βέλτιστη πρακτικότητα. Τροφοδοτούμενο επίσης από μια μπαταρία 50 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 ίππων), το e-Traveller έχει αυτονομία έως 274 χλμ.

Οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν πιστοποιητικό χωρητικότητας της μπαταρίας μετά από κάθε σέρβις, με την μπαταρία να καλύπτεται από εγγύηση για 8 χρόνια/100.000 μίλια, για το 70% της χωρητικότητάς της.

Για ευκολία στη χρήση, οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το όχημά τους εν κινήσει, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyPEUGEOT για έλεγχο μέσω smartphone, για προγραμματισμό, έναρξη ή καθυστέρηση της φόρτισης από απόσταση ή για βελτιστοποίηση της εμβέλειας.

www.driveandtravel.gr

PLANET SPORTS