Μικάελσεν στον OVER FM: «Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ON AIR | Μικάελσεν στον OVER FM: «Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιαν Μικάελσεν μίλησε στον OVERFM 104.9 και τόνισε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει άλλο πόστο, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Δανίας που συμμετέχει στο Euro.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιαν Μικάελσεν, μίλησε στην εκπομπή Game Over του Over FM 104.9 με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη και τον Σπύρο Γιαννόπουλο, για την σχέση που έχει με τους «πράσινους» και την Δανία που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020.Για την παρουσία της Εθνικής Δανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

«Η Δανία έχει μια εξαιρετική ομάδα και έχει βάθος. Δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν, άλλα είναι και ο πάγκος. Οι Δανοί έχουν μόνο δυο ήττες από το Βέλγιο και μέχρι στιγμής έχουν καταγράψει μια αξιόλογη πορεία. Η ομάδα είναι ικανή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες όπως το Βέλγιο, την Ρωσία και τη Φινλανδία. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης».

Για το πόσο σημαντικό είναι η πρεμιέρα της Δανίας κόντρα στην νεοφώτιστη Φιλανδία:

«Είναι ένα ματς που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως περίπατος. Η Δανία έχει αρκετά εργαλεία και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Σίγουρα, θα ανοικτή στον αγωνιστικό χώρο και θα είναι πιο επιθετική. Η νίκη θα είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη συνεχεία».

Για το αν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να επιτρέψει σε άλλο πόστο:

«Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό και από καμία διοίκηση. Παρόλα αυτά νιώθω ευλογημένος και ευγνώμων για αυτά που έχω προσφέρει και αυτά που έχω ζήσει με τον Παναθηναϊκό. Η σχέση μου με τους φιλάθλους είναι εξαιρετική. Μακάρι να τελειώσει σύντομα ο κορονοϊός για να καταφέρω να έρθω στην Ελλάδα και να συνομιλήσω με φίλους του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο ασχολούμαι με την Νίκεμπινγκ, η οποία φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού την τελευταία 10ετία:

«Παρακολουθώ την πορεία του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ λυπηρό που μένει εκτός Ευρώπης. Το συζητάω και με τον Ρενέ Χένρικσεν. Όμως, θυμάμαι ότι όταν ήρθα στην ομάδα δεν είχε κάποιο τίτλο για αρκετά χρόνια, άλλα η ομάδα είχε σωστό σχεδιασμό.  Η ομάδα έμενε μαζί και ενωμένοι στα δύσκολα. Αυτό την έκανε να κερδίσει το νταμπλ του 2004. Θεωρώ ότι με σωστό πλάνο και έξυπνες επιλογές ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει εκεί που του ανήκει. Στην Δανία άμα ρωτήσεις ποια ελληνική ομάδα είναι η πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη, θα σου πουν ο Παναθηναϊκός».

PLANET SPORTS