Μεσολόγγι Σαχπατζίδης: «Θα δώσουμε το 110%» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Μεσολόγγι Σαχπατζίδης: «Θα δώσουμε το 110%»

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε ότι το Μεσολόγγι δεν πρόκειται να παρατήσει το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό

Το Μεσολόγγι έχει αύριο (27/03) την πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Basket League, με τον Γιάννη Σαχπατζίδη να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει αυταπάτες αναφορικά με την δυσκολία του αγώνα. Παράλληλα, ο ψηλός της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να παρατήσει το παιχνίδι αλλά θα δώσει το 110% των δυνάμεων της.Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Σαχπατζίδης:

Συμπληρώνονται φέτος 200 χρόνια από την επανάσταση του 21 και εκ μέρους, όλων θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στα προγνωστικά και ειδικά με την ξαφνική αποχώρηση του Πουαριέ, διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη κόντρα στο Λαύριο. Μπορεί να ακούγεται κουραστικό, αλλά αυτή η ομάδα αποδεικνύει σε κάθε αγώνα ότι δεν τα παρατάει, ό,τι και αν έχει συμβεί, όποιος και είναι ο αντίπαλος.

Για τον επόμενο αντίπαλο δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα κατέβουμε και σε αυτό το παιχνίδι έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Δεν έχουμε αυταπάτες, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε το 110%.

PLANET SPORTS