Μελισσανίδης ΑΕΚ: «Τη νέα σεζόν στην Αγια-Σοφιά» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Μελισσανίδης ΑΕΚ: «Τη νέα σεζόν στην Αγια-Σοφιά»

Μελισσανίδης ΑΕΚ: Στο θέμα της «Αγια-Σοφιάς» αλλά και του προπονητικού κέντρου ήταν από τα βασικά που συζητήθηκε στη συνάντηση του Δ. Μελισσανίδη με τους δημοσιογράφους.

Από τη νέα σεζόν θα μπει στο γήπεδό της, την Αγια-Σοφιά η ΑΕΚ όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους στη σημερινή τους συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, αναφέρθηκε παράλληλα τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και στη νέα έδρα της ομάδας και παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι η ΑΕΚ πρέπει να τρέχει μόνη της στο μέλλον, κάτι που αποτελεί στόχο δικό του και της οικογένειας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για γήπεδο και προπονητικό

Για τις σκέψεις όσον αφορά την έδρα της νέας περιόδου:

«Αν δεν έχουμε κόσμο θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο εδώ που φτιάχνετε στα Σπάτα. Τουλάχιστον, να αισθανθούμε έδρα. Να φύγουμε από το Νταχάου…»

Για το πότε θα μπει η ομάδα στην Αγιά Σοφιά:

«Στο νέο γήπεδο, την Αγιά Σοφιά, θα μπούμε τη νέα σεζόν. Του χρόνου τέτοια εποχή. Χάσαμε χρόνο λόγω της πανδημίας. Φοβόντουσαν να έρθουν. Υπάρχει ένας τελευταίος διαγωνισμός από τα 20 εκτ. της περιφέρειας έχουμε 8. Θα μπουν και τα υπόλοιπα. Νομίζω είμαστε πολύ κοντά να τελειώσει το γήπεδο. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γύρω έργα».

Για την Αγιά Σοφιά:

«Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Το πιο όμορφο. Θα έχουμε έδρα επιτέλους. Θα φύγουμε από εκεί. Λίγοι μήνες έμειναν. Κι αυτό εδώ στο προπονητικό κέντρο θα γίνει ωραίο γηπεδάκι. Θέλω να παίζει η Κ20 να έρχεται κόσμος να βλέπει τα παιδιά μας. Τρέχαμε δεξιά κι αριστερά. Το ξενοδοχείο θα γίνει εδώ από πάνω στο μέλλον».

Για το γήπεδο κι αν προλάβουμε τα πλέι οφ της επόμενης σεζόν:

«Μακάρι να είναι έτοιμο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια και για το Άλσος. Θα γίνει όμορφο».

Για το προπονητικό και το γήπεδο:

«Το γήπεδο εκτιμώ θα είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. Χωράνε 3 – 3.500 κόσμος. Μπορεί να κάνουμε κι άλλη εξέδρα. Θα φτάσουν 5.000. Αν πάμε με ποσοστό θα μείνουμε ΟΑΚΑ. Δεν έχει παρθεί απόφαση. Θα γούσταρα να μείνουμε εδώ για ένα χρόνο».

Για τον ΟΠΑΠ:

«Λόγω του ΟΠΑΠ δεν ήθελα να φαίνομαι εμφανώς και επίσημα. Τώρα που ξεκαθάρισε ο νόμος θα είμαι εγώ υπεύθυνος για το κλαμπ. Δημιουργήθηκε η εταιρία και έρχεται η ΠΑΕ στη οικογένεια Μελισσανίδη. Τώρα είμαι 70. Ήμουν 40 όταν ήρθα. Κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θα είμαι αιωνίως. Γι’ αυτό κάνω προσπάθεια για υποδομές. Να τρέχει η ΑΕΚ μόνη της. Αυτό είναι μεγάλο έργο της διοίκησης. Δε χρωστάμε, το γήπεδο θα ανήκει στην ερασιτεχνική και θα παίζει η πρώτη ομάδα. Αυτά έλεγα από την αρχή. Το προπονητικό ανήκε σε ένα φίλο της ΑΕΚ αλλά όχι στην ΑΕΚ. Μπήκε η τράπεζα βγήκε σε πλειστηριασμό. Το πήραμε μαζί με τους δίπλα τους χώρους και ανήκει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είχε γραφεία. Στο νοίκι όλα. Αποτύχαμε στις Ακαδημίες. Μου έταξαν λαγούς και πετραχήλια ας μη το συζητήσουμε. Πάμε από την αρχή…»

PLANET SPORTS