Μασλαρινός: «Περήφανος για την προσπάθεια μας» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Μασλαρινός: «Περήφανος για την προσπάθεια μας»

Ο Μασλαρινός τόνισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια, που έκαναν οι παίκτριες του κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στο Μαυροβούνιο και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Μασλαρινός, τόνισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτριών του.Αναλυτικά:

«Δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει στους 70 πόντους. Πρέπει να κρατήσουμε κάτω από 65 πόντους την αντίπαλη ομάδα για να φτάσουμε στη νίκη Δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημχίρονο. Χάσαμε ριμπαόυντ, κάτι που έδωσε εύκολα σουτ στο Μαυροβούνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε την προσπάθειά μας, μειώσαμε ως τους επτά πόντους, αλλά κάποια λάθη δικά μας και μεγάλα σουτ από το Μαυροβούνιο ανέβασαν και πάλι τη διαφορά. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτριών μου. Είμαστε μια νέα ομάδα, να μάθουμε κάτι από αυτό και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για τις αιτίες της ήττας: «Είχαν τη Γιοβάνοβιτς σε πολύ καλή μέρα, ειδικά στα σουτ τριών πόντων. Είναι γενικότερα καλή σουτέρ και σήμερα είχε ένα καλό παιχνίδι. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, 42-26 είναι μια μεγάλη διαφορά και πιστεύω πως αυτό ήταν το σημείο που έκρινε το νικητή. Κάναμε την προσπάθειά μας,επιχειρήσαμε να επιστρέφουμε, μειώνοντας στους επτά, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Τελειώνουμε εδώ με αυτόν τον αγώνα και προετοιμαζόμαστε για τη Σερβία».

PLANET SPORTS