Μαρτίνς - «Νίκη με ΠΑΟ, όσοι είχαν Covid, έχουν επανέλθει» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Super League 1 | Μαρτίνς – «Νίκη με ΠΑΟ, όσοι είχαν Covid, έχουν επανέλθει»

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για το αγωνιστικό κομμάτι.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για την παρουσία Μαρινάκη στον Ρέντη

«Αυτή η ερώτηση επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος και η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Έρχεται για να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έρχεται για να επαναλάβει και να θέσει ξανά τους στόχους της νέας χρονιάς. Έρχεται κυρίως για να δηλώσει ξανά πως είναι δίπλα στην ομάδα. Πως είναι εδώ και μας στηρίζει και πως περιμένει από εμάς την καλύτερη απόδοση και με βάση τη δουλειά που γίνεται».

Για τα αγωνιστικά

«Αυτή τη στιγμή ο Μπουχαλάκης είναι ο μόνος που παραμένει μη διαθέσιμος. Όσοι ήταν με covid το έχουν ξεπεράσει, έχουν επανέλθει στις προπονήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, που θέλουμε πολύ να νικήσουμε».

Για τον Παναθηναϊκό

«Βλέπουμε πως φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ικανούς και ποιοτικούς παίκτες, βλέπουμε πως υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα και πως εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά εκτός έδρας δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιμετωπίσουμε το ματς».

Για τον Φαντινγκά

«Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β’ ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α’ ομάδα και θα παίζει για τη β’ ομάδα».

PLANET SPORTS