Μαρτίνς: «Ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά, τέλειοι, οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί…» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Champions League | Μαρτίνς: «Ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά, τέλειοι, οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί…»

Με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Πέδρο Μαρντίνς, μετά την πρόκριση κόντρα στην Νέφτσι Μπακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλά προβλήματα όμως, όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου είναι μερικές φορές που υπάρχει μια δύναμη και σε κάνει να γίνεσαι ακόμη καλύτερος. Ήμασταν  ακόμη πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, ακόμη πιο καλοί στις προπονήσεις. Ήμασταν σίγουροι ότι ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με πολλούς φιλάθλους, ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά, τέλειοι, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και όσον αφορά την προσπάθεια των παικτών στο γήπεδο, το πόσο ίδρωσαν, οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί, καταπληκτικοί, δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτά τα παιδιά που τα έδωσαν όλα, απόλυτα συγκεντρωμένοι…»

Για το πάθος των παικτών του είπε. «Παίξαμε σε μία ατμόσφαιρα που ήταν ιδιαίτερα θερμή. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός. Εμείς όμως όπως είπα, ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά, είχαμε πραγματικά πολύ μεγάλη θέληση, συγκέντρωση και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δώσαμε πρωτοβουλία στον αντίπαλο, όμως, ήμασταν αρκετά προσεκτικοί, οι καλύτερες ευκαιρίες και οι περισσότερες ήταν οι δικές μας, και αν τις είχαμε εκμεταλλευτεί λίγο καλύτερα, δεν θα χρειαζόταν να βασανιστούμε τόσο πολύ στα τελευταία λεπτά».

Για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση: «Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση, την ίδια θέληση και την ίδια αφοσίωση μέσα στο παιχνίδι ώστε να έχουμε την ίδια επιτυχία. Ελπίζω να έχω περισσότερες λύσεις ώστε να είναι η ομάδα πιο καλά, πιο πλήρης. Δεν υπάρχει καμία προτίμηση για τον αντίπαλο, ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί αποφασισμένος να προκριθεί…».

 

PLANET SPORTS