Μανέ: «H Premier τελείωσε για εμάς, στόχος μας το Champions League» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Μανέ: «H Premier τελείωσε για εμάς, στόχος μας το Champions League»

Ο Σαντιό Μανέ παραδέχεται ότι οι ελπίδες της Λίβερπουλ να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League εκμηδενίστηκαν και πως ο κύριος στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του Champions League.

Mένοντας 19 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. απομένουν 13 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Premier League), ο Σαντιό Μανέ παραδέχεται ότι οι ελπίδες της Λίβερπουλ να διεκδικήσει τον τίτλο εκμηδενίστηκαν και πως ο κύριος στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του Champions League.«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν το Champions League, η Premier League και επίσης τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Και τώρα μπορώ να πω ότι η Premier League τελείωσε» δήλωσε ο Μανέ στο ESPN.

«Στο μυαλό μας υπάρχει πάντα αυτό: «ποτέ μην τα παρατάς» και δεν θα τα παρατήσουμε, αλλά η Σίτι θα κερδίσει σίγουρα, είναι μια καλή ομάδα και πετάει» πρόσθεσε.

Ο Μανέ ισχυρίζεται ότι η Λίβερπουλ εστιάζει πλέον στην Ευρώπη. Εκεί νίκησε -εκτός έδρας (σ.σ. στη Βουδαπέστη)- την Λειψία στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League.

«Το Champions League είναι τώρα ο κύριος στόχος μας. Να το κατακτήσουμε. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά είμαστε εδώ για να νικήσουμε τις καλύτερες στον κόσμο».

PLANET SPORTS