Μάικλ Τζόρνταν - Στηρίζει τη στάση της λίγκας... για τους εμβολιασμένους

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over react - Γιώργος Λίγγρης

overfm.gr | NBA | Μάικλ Τζόρνταν – Στηρίζει τη στάση της λίγκας… για τους εμβολιασμένους

Ο Μάικλ Τζόρνταν δήλωσε ότι πιστεύει ακράδαντα στην επιστήμη και πως υποστηρίζει την στάση του ΝΒΑ για τους εμβολιασμούς COVID-19.

Οι διοργανωτές του ΝΒΑ, έχουν πει ότι οι μη εμβολιασμένοι παίκτες πρέπει να συμμορφώνονται με μια μακρά λίστα περιορισμών για να παίζουν σε παιχνίδια και να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, όπως η προπόνηση.Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το 95% των παικτών είχαν εμβολιαστεί με τουλάχιστον την πρώτη δόση, αλλά ορισμένοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Καϊρί Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, δεν είχαν ξεκαθαρίσει δημόσια εάν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Τζόρνταν, ο οποίος έπαιξε 13 σεζόν με τους Μπουλς οδηγώντας τους σε έξι πρωταθλήματα και τώρα είναι ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε ότι δεν τον απασχολούν τα πρωτόκολλα του πρωταθλήματος.

«Δεν με απασχολούν καθόλου. Συμφωνώ με την λίγκα», είπε ο Τζόρνταν στο NBC και συνέχισε: «Πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη και ελπίζω ότι όλοι θα τηρήσουν τους κανόνες του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι μόλις συμφωνήσουν όλοι, θα είμαστε καλά».

Η νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη παρά τις ανησυχίες σχετικά με την μεταδοτική παραλλαγή «Δέλτα» του κορονοϊού που έπληξε ιδιαίτερα τους μη εμβολιασμένους.

PLANET SPORTS