Madame Claude: «O κόσμος πάντα θα πληρώνει για δυο πράγματα: φαγητό και σεξ. Δεν ήμουν καλή στο μαγείρεμα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Φάκου | Madame Claude: «O κόσμος πάντα θα πληρώνει για δυο πράγματα: φαγητό και σεξ. Δεν ήμουν καλή στο μαγείρεμα»

«Από νωρίς κατάλαβα ότι οι άνδρες μας βλέπουν σαν πόρνες. Αποφάσισα να γίνω η βασίλισσα των πορνών. Να γίνουν τα κορμιά μας όπλο και πανοπλία. Μην ξαναγίνω θύμα» είναι μία από τις ατάκες που ακούγονται στο τρέιλερ της σειράς.

Madame Claude είναι το ψευδώνυμο της Fernande Grudet, η οποία διήυθηνε το μεγαλύτερο δίκτυο πορνείας πολυτελείας στο Παρίσι της δεκαετίας του 1960. Σύμφωνα με τα δεδομένα, στην υπηρεσία της βρίσκονταν περισσότερα από 300 κορίτσια ταυτόχρονα, οι περισσότεροι πελάτες της ήταν επώνυμοι και ισχυροί, ενώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως το Πρόεδρος των ΗΠΑ John Kennedy, ο Μarlon Brando και ο Σάχης του Ιράκ.Συνεργαζόταν με τη γαλλική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες, ενώ ο αστικός μύθος τη θέλει να έχει προσφέρει και στην Αντίσταση. Σταθμός στην καταστροφή της καριέρας της ως πατρόνα, ήταν μια κοπέλα που δούλεψε για εκείνη και ο πατέρας της ήταν ισχυρός πολιτικός. Όταν οι ‘φίλοι’ της ένιωσαν ότι απειλούνται την εγκατέλειψαν, δικάστηκε, φυλακίστηκε και πέθανε στη Νίκαια στις 15 Δεκεμβρίου 2015 σε ηλικία 92 ετών.

«Oι άντρες αποφασίζουν. Έχουν την εξουσία. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ.»

Το netflix μόλις κυκλοφόρησε μια ταινία η οποία είναι βασισμένη στην βιογραφία της. Οι γαλλικές παραγωγές έχουν το τεράστιο ταλέντο να βλέπουν τέχνη μέσα στα πάντα. Ντύνουν τις ταινίες τους με εξαιρετική μουσική, τις πρωταγωνίστριές τους με εντυπωσιακές γούνες, πανάκριβα κοσμήματα, επώνυμα ρούχα και Christian Dior αξεσουάρ. Μέσα σε δυο ώρες, στην οθόνη μου παρακολούθησα μια ρετροσπεκτίβα στη ζωή της Madame Claude, από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που τόσο ήθελε να κρύψει, όταν είχε παρέα μονάχα μια κατσίκα, την παντοδυναμία της στο Παρίσι της δεκαετίας του 60, την εκκωφαντική πτώση της Αυτοκρατορίας της στα μέσα της δεκαετίας του 70, αλλά και τη δίκη που οδήγησε στην φυλάκισή της στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Τα ζώα ιδρώνουν. Οι άνδρες έχουν εφίδρωση. Οι γυναίκες ζεσταίνονται.»

Η Μadame Claude δεν πουλούσε σκέτο σεξ στους πελάτες της. Πουλούσε πολυτέλεια. Σε πακέτο. Φρόντιζε τα κορίτσια της να είναι κομψά, καλοβαλμένα, με τρόπους, όμορφα, καλλιεργημένα, ενδιαφέροντα και καλλίγραμμα. Πολλά από αυτά έγιναν ηθοποιοί ή τραγουδίστριες, κάποιες ακόμα και Πριγκίπισσες. Αλλά ήταν και αρκετές που δεν τις ξαναείδε ποτέ κανείς μετά από ένα προγραμματισμένο ραντεβού για σεξ. Στη ζωή της, υπήρχε μια κόρη την οποία μεγάλωνε η γιαγιά, αρκετοί εραστές που την πλήγωσαν όλοι τους και εκατομμύρια γαλλικά φράγκα σε μετρητά με τα οποία κυκλοφορούσε μέσα σε σακ βουαγιάζ περπατώντας μέσα στα lobby πανάκριβων ξενοδοχείων.

«Κανείς δεν θα νοιαστεί επειδή σε βίασε ο πατέρας σου. Ούτε που εμένα με βίαζε ο θείος μου.»

Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ

PLANET SPORTS