Λουτσέσκου: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Λουτσέσκου: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του στην χώρα μας.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρουμανίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις διαφορές που έχει με την Σαουδική Αραβία.Συγκεκριμένα τα λόγια του:

«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου κι εμείς στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου. Θα έχει πολλή ζέστη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση στις 09:00 το πρωί και η δεύτερη το απόγευμα στις 18.45!
Πηγαίνω στον ΠΑΟΚ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία, δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας… διαγωνισμός με μεγάλες αντιπαλότητες κι αυτό δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, κάθε χρόνο.

Ένιωσα μεγάλη πίεση και στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα. Είναι αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν μας δέχθηκε εύκολα ο κόσμος. Όλοι ήθελαν τον τίτλο, ακόμη και με απαιτητικό τόνο και ήταν καλό ότι στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Στο δρόμο, περπατώντας, δεν με ενοχλούσε κανείς. Σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσα να βρω τη ησυχία μου βγαίνοντας στην πόλη. Όλοι ήθελαν το Champions League».

PLANET SPORTS