Λούντζης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Λούντζης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Ο Προμηθέας ποντάρει στην έδρα του, για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τρίτη φορά, με τους μικρούς τελικούς να είναι στο 1-1. Ο Μιχάλης Λούντζης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν ξανά το προβάδισμα.Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η σειρά των μικρών τελικών είναι πολύ εντυπωσιακή μέχρι στιγμής. Τα δύο παιχνίδια που έχουν ήδη παιχθεί ήταν αμφίρροπα και εντυπωσιακά. Ενδεικτικό του πλούσιου θεάματος ήταν το Game 2 στο ΟΑΚΑ, όπου σύνολο σημειώθηκαν 214 πόντοι χωρίς παράταση και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι.

Η κούραση για όλους είναι μεγάλη, μιας και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, όμως είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πως έχουν μείνει δύο βήματα για την 3η θέση, που είναι σημαντική για το γόητρό μας.

Το παιχνίδι είναι κομβικό νομίζω και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, η οποία φέτος αποτελεί το μεγάλο μας όπλο και να κάνουμε το 2-1, ώστε να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στην 3η θέση.

Η Α.Ε.Κ. αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και το έχει αποδείξει και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς των μικρών τελικών και σίγουρα θέλει και αυτή να κλείσει επιτυχώς τη σεζόν.

Με προσήλωση λοιπόν στον στόχο, συγκέντρωση και καλή διαχείριση νομίζω πως στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε!»

PLANET SPORTS