Λεβ Γερμανία: «Με τους Γάλλους δεν επιτρέπονται λάθη» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euro2021 | Λεβ Γερμανία: «Με τους Γάλλους δεν επιτρέπονται λάθη»

Ο Γιόακιμ Λεβ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Γαλλίας, τονίζοντας ότι είναι αντίπαλος που θα εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος.

Λιγότερες από 28 ώρες έχουν μείνει για την σέντρα στο Euro 2021, με τον Γιόακιμ Λεβ να πλέκει το εγκώμιο της Εθνικής Γαλλίας. Ο τεχνικός της Γερμανίας, η οποία θα αντιμετωπίσει τους Γάλλους στις 15/6 σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι «τρικολόρ» είναι μια ομάδα με απίστευτους παίκτες, η οποία θα εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος.«Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι αμέσως. Γνωρίζουμε τη Γαλλία πολύ καλά, είναι η ομάδα στον κόσμο που προσαρμόζεται καλύτερα στον αντίπαλό της. Γνωρίζουμε πώς παίζουν και όμως είναι σχεδόν αδύνατο να την αντιμετωπίσεις γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Έχει απίστευτους παίκτες. Είναι εξαιρετικά δυνατοί και πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιόακιμ Λεβ.

«Μια συμπαγής άμυνα θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Εάν δεν την έχουμε, θα έχουμε προβλήματα και οι Γάλλοι και οι Πορτογάλοι θα επωφεληθούν από αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος εναντίον τους. Εάν η συγκέντρωσή σας δεν βρίσκεται συνεχώς στο αποκορύφωμά της, θα το εκμεταλλευτούν ανελέητα»

PLANET SPORTS