Λεκλέρκ: «Με πονάει που δεν διεκδικούμε βαθρα και νίκες» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Formula 1 | Λεκλέρκ: «Με πονάει που δεν διεκδικούμε βαθρα και νίκες»

Ο Λεκλέρκ θέλει να επιστρέψει η Ferrari στη διεκδίκηση βάθρων και νικών.

Ο Τσαρλς Λεκλέρκ δεν είναι ικανοποιημένος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της Ferrari. Ο Γάλλος πιλότος τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη βελτίωση της ομάδας του, αλλά πρέπει να διεκδικήσουν περισσότερα.Αναλυτικά:

«Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το 2020, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εκεί που θέλουμε να είμαστε είναι στη κορυφή. Εάν συγκρίνουμε την κατάσταση μας με του 2020, οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι πολύ θετικοί. Πιέζουμε τους εαυτούς μας και προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλοι οι οδηγοί θέλουν να κερδίσουν. Πονάω που δεν είμαστε σε θέση να παλεύουμε για βάθρα και για νίκες».

Για την προσήλωση της ομάδας στην επόμενη χρονιά, όπου θα δούμε τεράστιες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς: «Πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο 2022, είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Φέτος δεν θα υπάρξουν θαύματα. Του χρόνου είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Τα μονοθέσια θα είναι τόσο διαφορετικά όπου οι ομάδες θα πάρουν ελάχιστα από τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες θα κάνουν τη καλύτερη δυνατή δουλειά στην εξέλιξη. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS