Λευτέρης Αυγενάκης: Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Γιώργου Φουντουλάκη [pics] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Λευτέρης Αυγενάκης: Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Γιώργου Φουντουλάκη [pics]

Λευτέρης Αυγενάκης: Η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού αλλά και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη για την απώλεια του Γιώργου Φουντουλάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με προσωπική του ανάρτηση στα social media, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το χαμό του πρώην προέδρου της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Φουντουλάκη που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών.Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση του: «O χώρος αθλητισμού ΑμεΑ είναι φτωχότερος με την απώλεια του τέως πρόεδρου Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Φουντουλάκη. Η πολύχρονη προσφορά του στο Παραολυμπιακό κίνημα αποτελεί παρακαταθήκη & μένει ανεξίτηλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & στους οικείους του».

 

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα έστειλε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση του:
«Με τον Γιώργο Φουντουλάκη γνωριστήκαμε καθυστερημένα, αλλά τα χρόνια αυτά θα μου μείνουν αξέχαστα. Μαχητής, ευθύς, με πολλή αγάπη για τον αθλητισμό και την Ελλάδα. Μπροστάρης σε πολλούς αγώνες, με γνήσιο ενδιαφέρον για την πάρα ολυμπιακή ομάδα και επιτροπή.
Τους τελευταίους μήνες μιλούσαμε για τις κόρες μας. Μου περιέγραφε όλα όσα ένιωθε τα πρωινά που ξυπνούσε με τη συντροφιά της. Και άκουγα στην φωνή του, την αγάπη του για εκείνη.
Καλό ταξίδι Γιώργο. Θα μας λείψεις».

Με τον Γιώργο Φουντουλακη γνωριστήκαμε καθυστερημένα, αλλά τα χρόνια αυτά θα μου μείνουν αξέχαστα. Μαχητής, ευθύς, με…

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Χρηστίδης στις Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

PLANET SPORTS