Λαπόρτα: «Οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | La Liga | Λαπόρτα: «Οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκλογή του, ενώ τόνισε ότι αυτές ήταν η πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ζοάν Λαπόρτα επιστρέφει μετά 11 χρόνια στην προεδρία της Μπαρτσελόνα (ήταν από το 2003 έως το 2010), αφού επικράτησε στις εκλογές με ποσοστό 54,28% (30.184 ψήφοι), έναντι 29,99% (16.679) του Βίκτορ Φοντ και 8,99% (4.769), του Τόνι Φρέισα.«Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές, οι οποίες ήταν οι πιο σημαντικές της ιστορία λόγω της πανδημίας, η οποία άλλαξε τη ζωή μας. Ευχαριστώ επίσης το διοικητικό συμβούλιο, το εκλογικό συμβούλιο, το εκλογικό κέντρο, τους ελεγκτές. Ηταν μια γιορτή της δημοκρατίας και της Μπαρτσελόνα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος σίγουρα μας βοήθησε. Μας εμπνέει σε όλες τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουμε, αυτή η υποψηφιότητα είναι μια υποψηφιότητα των “Κροϊφίστας” και της Μπαρτσελόνα», είπε ο 58χρονος Ζοάν Λαπόρτα στις πρώτες τους δηλώσεις, φορώντας μία μάσκα (για προστασία από την covid-19) με το νούμερο 14, τον αριθμό του Γιόχαν Κρόιφ.

«Μία ημέρα σαν σήμερα, ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα. Είδα ότι ήρθε να ψηφίσει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και στην ιστορία του ποδοσφαίρου, για εμένα είναι ένα παράδειγμα του τι είπαμε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Ότι ο Μέσι θέλει την Μπαρτσελόνα, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο θέλει την Μπαρτσελόνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει με την Μπαρτσελόνα, κάτι που όλοι θέλουμε. Αυτή η υπέροχη οικογένεια που είναι η Μπαρτσελόνα, θα ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και θα επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», πρόσθεσε.

PLANET SPORTS