Λαμία - Γρηγορίου: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Super League 1 | Λαμία – Γρηγορίου: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το ισόπαλο 0-0 της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Λαμία – Γρηγορίου: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα». Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Superleague. O Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για δύο αποτελέσματα. Λαμία – Γρηγορίου: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».Αναλυτικά:

«Είναι ένα ματς που εμείς ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Παίξαμε στην έδρα ενός αντιπάλου που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Ήμασταν τρεις πόντους πάνω και θέλαμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά γιατί έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα ματς με πολλές στατικές φάσεις, πολλές βαθιές μπαλιές, είχαμε στοιχεία καλά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και είναι ένας σημαντικός πόντος για εμάς.

Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι άκρως ανταγωνιστική δεν χάσαμε από κανέναν αντίπαλο με πάνω από δύο γκολ διαφορά εκτός του Παναθηναϊκού. Είμαστε καλοί σε ροή αγώνα σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς στη συγκομιδή μας».

PLANET SPORTS