Κύπρος Ομόνοια: Αποθέωση για τους πρωταθλητές [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΚΥΠΡΟΣ | Κύπρος Ομόνοια: Αποθέωση για τους πρωταθλητές [vid]

Κύπρος Ομόνοια: Χιλιάδες φίλαθλοι των «πράσινων» περίμεναν την επιστροφή της αποστολής από τη Λάρνακα στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος».

Μετά από 11 χρόνια η Ομόνοια κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Οι «πράσινοι» μετά το 2010 τερμάτισαν πρώτοι. Μετά από τόσα χρόνια υπομονής, ήταν λογικό για τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ξεσπάσει και να πανηγυρίσει ένθερμα αυτή την επιτυχία. Το σκηνικό ξεκίνησε από τη Λάρνακα. Έξω από την «ΑΕΚ Αρένα» που μαζεύτηκαν φίλοι της Ομόνοιας για να αποθεώσει τον Χένινγκ Μπεργκ και τους παίκτες του.Όμως, εκεί που έγινε πραγματικά χαμός ήταν στη Λευκωσία. Ειδικά στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, το «Ηλίας Πούλλος». Χιλιάδες φίλαθλοι των πρωταθλητών Κύπρου ήταν εκεί. Με καπνογόνα, φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, συνθήματα και τραγούδι. Οι φίλοι των «πράσινων» έστησαν… πάρτι, περιμένοντας με ανυπομονησία της άφιξης του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή από τη Λάρνακα.

Κι όταν έφτασαν οι πρωταθλητές Κύπρου, έγινε… χαμός. Με συνθήματα και νέα βεγγαλικά. Αποθέωση για τους «τριφυλλοφόρους». Ο σύλλογος ανέβασε, στα social media, μια φωτογραφία μέσα από το λεωφορείο που έδειχνε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την απίθανη υποδοχή.

Η συνέχεια δόθηκε μέσα στο «Ηλίας Πούλλος» που μπήκαν πολλές εκατοντάδες φίλαθλοι της Ομόνοιας, συνεχίζοντας τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

PLANET SPORTS