Με αυτόν τον τρόπο η διέγερση του προστάτη υπόσχεται εκρηκτικό οργασμό στους άνδρες | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Age - Γιώργος Χελάκης - Γιώργος Κογκαλίδης

overfm.gr | Φάκου | Με αυτόν τον τρόπο η διέγερση του προστάτη υπόσχεται εκρηκτικό οργασμό στους άνδρες

Τα ευχάριστα νέα για τα αγόρια μοιράζεται μαζί σας η Έλενα Φάκου. Μπορεί ο όρος “διέγερση του προστάτη” να ακούγεται εντελώς ξένος στους περισσότερους εκεί έξω, όμως υπάρχει και μάλιστα προσφέρει σύμφωνα με όσα διαβάσαμε κορυφαία ικανοποίηση στους άνδρες – όχι απαραίτητα σε ομοφυλοφιλική αλλά και σε ετεροφυλοφιλική επαφή. Το σημείο P είναι αυτό το […]

Τα ευχάριστα νέα για τα αγόρια μοιράζεται μαζί σας η Έλενα Φάκου.Μπορεί ο όρος “διέγερση του προστάτη” να ακούγεται εντελώς ξένος στους περισσότερους εκεί έξω, όμως υπάρχει και μάλιστα προσφέρει σύμφωνα με όσα διαβάσαμε κορυφαία ικανοποίηση στους άνδρες – όχι απαραίτητα σε ομοφυλοφιλική αλλά και σε ετεροφυλοφιλική επαφή.

Το σημείο P είναι αυτό το οποίο διεγείρεται με την επαφή από το ορθό και μεγεθύνει τον ανδρικό οργασμό εντυπωσιακά σε μέγεθος αλλά και σε διάρκεια. Καθώς λοιπόν θεωρούμε #ourduty να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε επαναστατικό κυκλοφορεί στην αγορά των ερωτικών βοηθημάτων, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε sex toys για τη διέγερση του προστάτη, τα οποία προσφέρουν άμεση διέγερση του σημείου P των ανδρών και επιφέρουν εντονότατους οργασμούς.

Ο αδένας του προστάτη, είναι τo πιο υποτιμημένο τμήμα στο σώμα των -straight- ανδρών. Ο προστάτης ή αλλιώς το σημείο P, είναι μια πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη στο ανδρικό σώμα. Αν ερεθιστεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό αντίστοιχο αυτού που λέγεται πολλαπλός στις γυναίκες. Ο ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι για να τον φτάσει μια γυναίκα στο σώμα του συντρόφου της πρέπει να εισχωρήσει από τον πρωκτό κάτι που οι άνδρες με macho νοοτροπία νομίζουν ότι τους κάνει gay.

Aν δεν είναι έξω από εσάς το pegging ή το role play με την σύντροφό σας, τότε μπορείτε να εξετάσετε μαζί αυτή την επιλογή η οποία ok, μπορεί να σας φάνηκε κάπως αλλόκοτη μαζί με τον πρωινό σας καφέ και ίσως σαν πρώτη “γνωριμία” αλλά με λίγη σκέψη μπορεί και να αναθεωρήσετε.

PLANET SPORTS