Κόντρα στον Αλεξίεφ η πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Βόλεϊ | Κόντρα στον Αλεξίεφ η πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League

Την Χέμπαρ Πάζαρντζικ του γνωστού μας Τοντόρ Αλεξίεφ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελευταίο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Όσον αφορά το βόλεϊ των Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Που είναι και ο τελευταίος. Πριν περάσουν στη φάση των ομίλων του CEV Champions League.Στον 3ο προκριματικό λοιπόν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει έναν παλιό του γνώριμο. Τον Τοντόρ Αλεξίεφ. Έναν παίκτη που έχει ζήσει απίθανες στιγμές με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Εκτός του ότι ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων της ομάδας, ήταν και ένας από τους πιο ουσιαστικούς.

Η Χέμπαρ Πάζαρντζικ του Τοντόρ Αλεξίεφ έκανε την επική ανατροπή, καθώς ενώ είχε χάσει από τον Σαχτάρ Σόλιγκορσκ στη Βουλγαρία με 3-2, πήγε στη Λευκορωσία και νίκησε με 3-1 (25-15, 21-25, 16-25, 22-25), παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Μάλιστα, ο Βούλγαρος ακραίος ήταν άκρως εντυπωσιακός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους. Έχοντας ένα απίθανο 72% στην επίθεση. Κάτι που φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη πρόκριση των Βούλγαρων.

Αλεξίεφ Αλεξίεφ

PLANET SPORTS