Κονατέ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Κονατέ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία»

O Κονατές μίλησε για τη θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σαγκάμπα Κονατέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε ακόμη για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Άρη Λυκογιάννη.Ο Σαγκάμπα Κονατέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή του.
Ο σέντερ του Δικεφάλου μίλησε σε μέσο του εξωτερικού (στην ιστοσελίδα «talkbasket.net», εδώ η συνέντευξή του) και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο πως επέλεξε τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον προπονητή του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά μεταξύ άλλων ανέφερε στο talkbasket.net:

Για τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία και είπα «γιατί όχι;». Είναι μια υπέροχη ομάδα με μεγάλη ιστορία».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα:

«Παίζουμε καλά, έχοντας κερδίσει δυναμική και παίζουμε ενωμένοι. Είχαμε πολλές αλλαγές με τον νέο μας προπονητή. Είναι πάντα μια πρόκληση γιατί μαθαίνουμε τόσα πολλά πράγματα, ειδικά εγώ, που δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν. Πρέπει να είμαι σαν… σφουγγάρι».

Για τον Άρη Λυκογιάννη:

«Μας ζητάει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και την επίθεση. Απλώς πρέπει να είμαι ο εαυτός μου, όπως πάντα. Αν καταφέρω να το κάνω αυτό, θα παίζω πολύ καλά. Πρέπει να βρω τον τρόπο να είμαι ο εαυτός μου όλη την ώρα».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS