Κεντέρης: Η στήριξη στο πρόσωπο του πρώην Έλληνα Ολυμπιονίκη | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Στίβος | Κεντέρης: Η στήριξη στο πρόσωπο του πρώην Έλληνα Ολυμπιονίκη

Ο Κώστας Κεντέρης έχει την απόλυτη στήριξη από όλο και περισσότερους αθλητές, όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Ο Κώστας Κεντέρης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό και αυτό τον κάνει να έχει την απόλυτη στήριξη από όλο και περισσότερους αθλητές, όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την ΑΚΑΣ, που έχει υποψήφια πρόεδρο τη Σοφία Σακοράφα.Ο πρωταθλητής στα 100μ Κώστας Βογιατζάκης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 60 μέτρα Μαρία Καρασταμάτη, ένας από τους καλύτερους 400άρηδες στην Ελλάδα, ο Ανδρέας Λιναρδάτος, και οι πρωταθλητές Χρήστος Οικονομόπουλος και Μάκης Στεργιούλης σε 110μ. εμπόδια και 100 μέτρα αντίστοιχα, στηρίζουν τον Κώστα Κεντέρη. Προσυπογράφουν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε μια περίοδο που οι καλές και ευχάριστες ειδήσεις για τον αθλητισμό είναι είδος υπό εξαφάνιση, το να μαθαίνουμε πως ο Κώστας Κεντέρης αποφάσισε να επιστρέψει στο στίβο και να εργαστεί για την επόμενη μέρα του αθλήματος μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του Κώστα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ. Ο δικός μας Κώστας, ο συναθλητής μας, ο δικός μας άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει τη φωνή μας σε όσα χρειάζεται ο στίβος του ”αύριο”».

PLANET SPORTS