Κατέρρευσε κτίριο στην Καστοριά, απεγκλωβίστηκε άτομο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Κατέρρευσε κτίριο στην Καστοριά, απεγκλωβίστηκε άτομο

Μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο, που καταπλακώθηκε από τα μπάζα στην Καστοριά. Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Εγκλωβίστηκε τουλάχιστον ένα άτομα ύστερα από πτώση πατώματος σε εγκαταλελειμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων στην Καστοριά. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο άτομα βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα, όπου πριν αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων. Το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα. Με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω, σύμφωνα με τα dnews.gr.

Απεγκλωβισμό ατόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που καταπλακώθηκε, καθώς το πρώτο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμα, βρίσκεται εκεί δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης, τα οποία και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, καθώς είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο που εμπόδισε την επιχείρηση.

Οι προσπάθειες, καθώς η ώρα περνά, έχουν ενταθεί με τη χρήση ειδικού εκσκαφικού μηχανήματος, προκειμένου να απομακρυνθούν τα μπάζα που έχουν καταπλακώσει το εγκλωβισμένο άτομο.

PLANET SPORTS