Καινούργιου - Ουγγαρέζος: «Ξεκατίνιασμα» στο twitter [pics] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Καινούργιου – Ουγγαρέζος: «Ξεκατίνιασμα» στο twitter [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι στα… μαχαίρια.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πως είναι στα… μαχαίρια και μάλιστα δεν το κρύβουν, καθώς ξεκατινιάζονται στο twitter.Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Πριν από λίγο καιρό ο Ουγγαρέζος είχε κάνει unfollow την Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια είχε δηλώσει γι αυτό: «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί…».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν απάντησε δια στόματος, αλλά με retweet στο τουίτερ. Συγκεκριμένα, πόσταρε κάποια τουιτ, τα οποία έθιγαν την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open δεν τα άφησε αναπάντητα και έκανε δύο σχετικές αναρτήσεις.

Στη μία έγραψε: «Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο…Ουγγαρέζος…θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι κ τον λυπάμαι… τίποτα άλλο!» και στη συνέχεια επανήλθε ανεβάζοντας μία φωτογραφία του σκύλου της και έγραψε: «Αυτα… και κακως ασχολήθηκα… Ας κοιμηθώ αγκαλιά με την μπαλίτσα μου… Καλό βράδυ σε όλους !

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

PLANET SPORTS