ΚΑΕ ΑΕΚ - «Μπάζει» νερά το κλειστό στα Λιόσια [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | Basket League | ΚΑΕ ΑΕΚ – «Μπάζει» νερά το κλειστό στα Λιόσια [vid]

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ επισημαίνουν τα προβλήματα από τις εργασίες που δεν έχουν γίνει τόσα χρόνια στο κλειστό στα Λιόσια που μπάζει νερά.

Μετά από τόσα χρόνια η ΚΑΕ ΑΕΚ βρήκε το σπίτι της. Η νέα της έδρα είναι το κλειστό στα Άνω Λιόσια και δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν.Ο Γιώργος Χήνας, γενικός διευθυντής της ομάδας, και ο Γιώργος Πραχαλιάς μίλησαν στην κάμερα του CosmoteSports. Αφορμή ένα ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.  Αποκάλυψαν ότι το γήπεδο έχει προβλήματα και μάλιστα σημαντικά.

Ο Γιώργος Χήνας δήλωσε

Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Παλιά ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο Γιώργος Χήνας.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς δήλωσε

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει», δήλωσε ο Γιώργος Πραχαλιάς.

PLANET SPORTS