Ηρακλής Τσουζίνοφ: Aποκάλυψε το χωρισμό του λίγα λεπτά μετά τη νίκη του στο GNTM 3 | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Ηρακλής Τσουζίνοφ: Aποκάλυψε το χωρισμό του λίγα λεπτά μετά τη νίκη του στο GNTM 3

Ο Ηρακλής λίγο μετά την νίκη του αποκάλυψε τον χωρισμό του!

Μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιάς των Κου Κου» και την Τζώρτζια Γεωργίου.Σε αυτές ο ίδιος σχολίασε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος όλου αυτού, την απήχηση που είχε, αλλά και τα έπαθλα που κέρδισε, ενώ δήλωσε:

«Δε νιώθω ικανοποιημένος που νίκησα τον Ανδρέα, νιώθω ικανοποιημένος που έφτασα ως εδώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω στην αρχή, γιατί ήμουν προετοιμασμένος για τα χειρότερα».

Ανάμεσα σε άλλα, η Τζώρτζια Γεωργίου τον ρώτησε και για την κοπέλα του, την Αγγελική, με την οποία τον είχαμε δει να μιλά τηλεφωνικά στο ριάλιτι, και ο Ηρακλής αποκάλυψε το χωρισμό του.

«Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα. Ελπίζω να με στηρίζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό. Όχι στο προσωπικό. Το αμάξι φυσικά θα πάει στη μάνα μου, αλλά θα μπορώ να το παίρνω και εγώ. Θέλω πραγματικά να ξαναδουλέψω με τα δύο παιδιά που φτάσαμε στον τελικό» αποκάλυψε ο νικητής του GNTM 3.

PLANET SPORTS