Ηρακλής - "Να κάνουμε το καθήκον μας" | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over ημίχρονο, Under τελικό - Με την ομάδα του koubanezos.gr

overfm.gr | Κύπελλο Ελλάδος | Ηρακλής – “Να κάνουμε το καθήκον μας”

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο το Μαρούσι στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας – Εκτός αποστολής οι Γιάννης Κουζέλογλου, Michael Finke και Ryan Taylor

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν δίνει αύριο ο Ηρακλής που αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.Μιλώντας για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα στο www.iraklis-bc.gr, ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, δήλωσε: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να μην εστιάσουμε στα προβλήματα, να συσπειρωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα, που έχει βρει τη χημεία του νωρίς. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να πετύχει σημαντικές νίκες στο θεσμό, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Οφείλουμε να επιβληθούμε, με την αθλητικότητά μας στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα στην επίθεση».

Την αποστολή των «κυανόλευκων», που θα αναχωρήσει για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woolridge, Σκορδίλης, Αγραβάνης, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Douglas, Turner Jr, Παπαδάκης, Lynch.

PLANET SPORTS